Ανοικτό κάλεσμα σε φορείς και επιχειρήσεις της Αθήνας για τη συμμετοχή τους σε τεχνικές συναντήσεις/εργαστήρια, στο πλαίσιο του Travel Trade Athens

 

Αθήνα, Μάρτιος 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοικτό κάλεσμα σε φορείς και επιχειρήσεις της Αθήνας για τη συμμετοχή τους
σε τεχνικές συναντήσεις/εργαστήρια, στο πλαίσιο του Travel Trade Athens


Με στόχο την προβολή της Αθήνας στη διεθνή κοινότητα και στην ενίσχυση της εικόνας της ως προορισμού, η ΕΑΤΑ στο πλαίσιο της αναπτυξιακής διάστασης της OXE του Δήμου Αθηναίων, υλοποιεί το έργο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Προώθησης και Προβολής της Αθήνας μέσα από B2B και B2C κανάλια» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5034507.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με αντικείμενο τις ευκαιρίες, που προσφέρονται στο πλαίσιο της διεθνούς ζήτησης για τον προορισμό «Αθήνα»,  τεχνικές συναντήσεις με επιχειρήσεις και διεθνείς εμπειρογνώμονες/εκπροσώπους που επισκέπτονται την Αθήνα με σκοπό τη δικτύωση μεταξύ των εκπροσώπων με τις εγχώριες επιχειρήσεις, προώθηση ενημερωτικού υλικού για τις ευκαιρίες από τις διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις, ευκαιρίες συνεργασίας, καθώς και την υιοθέτηση και εφαρμογή κοινής επικοινωνιακής ταυτότητας ως εργαλείο γενικής τουριστικής προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής.


Σε αυτό το πλαίσιο και αξιοποιώντας το ήδη γνωστό και καταξιωμένο signature event «Travel Trade Athens», η ΕΑΤΑ θα διοργανώσει σειρά διαδικτυακών συμμετοχικών εργαστήριων, στις 19 και 20 Απριλίου 2021, με στόχο τη ρεαλιστική καταγραφή σχετικά με την προσφορά τουριστικής εμπειρίας στην Αθήνα. Στην εκδήλωση, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματικών κλάδων και decision makers από την παγκόσμια κοινότητα, βάσει ποιοτικών κριτηρίων επιλογής (εκπροσώπηση διαφορετικών κλάδων και μορφών τουρισμού, εκπροσώπηση χωρών που αποτελούν αγορές – στόχους για την Αθήνα, ταύτιση προσκεκλημένων με τους στρατηγικούς στόχους της Αθήνας και της ΕΑΤΑ αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή).


Η ΕΑΤΑ, στοχεύοντας στην καθολική εκπροσώπηση της εγχώριας κοινότητας, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς και επιχειρήσεις που εμπλέκονται με το τουριστικό προϊόν της Αθήνας και της περιοχής παρέμβασης, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να υποστηρίξουν τους σκοπούς του έργου.


Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://www.traveltradeathens.com/


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν μαζί μας στα παρακάτω:


κα Βίκυ Κατεχάκη


Τηλ. 210 3253123 , mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Search