Ανοικτό κάλεσμα σε πρόσωπα και φορείς για την ανάδειξη του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής της ΟΧΕ Αθήνας

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

Την υπ' αριθ. πρωτ. ΕΦΔ 307, 22/11/2018, Απόφαση Ένταξης της Πράξης "Ανάπτυξη και Προβολή της Τουριστικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας της Αθήνας" με κωδικό ΟΠΣ 5033011 στον Άξονα Προτεραιότητα 06 «Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Αστικό Περιβάλλον» του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Η ΕΑΤΑ, αποσκοπώντας στην προώθηση του πολιτιστικού προϊόντος της Αθήνας και την ενίσχυση της εικόνας της ως πολιτιστικού προορισμού, και στο πλαίσιο  της αναπτυξιακής διάστασης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Δήμου Αθηναίων, υλοποιεί το έργο «Ανάπτυξη και Προβολή της Τουριστικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας της Αθήνας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5033011.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η υλοποίηση παρεμβάσεων ενίσχυσης του σύγχρονου πολιτισμού και γενικής προβολής του πολιτιστικού προϊόντος της Αθήνας στο ευρύτερο κοινό, με απώτερο στόχο να δοθεί προστιθέμενη αξία στο τουριστικό κεφάλαιο της περιοχής παρέμβασης πετυχαίνοντας έτσι την ανάδειξη και την προβολή της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  ενέργειες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών με πολιτιστικούς φορείς για την καλύτερη ανάδειξη του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής παρέμβασης, καθώς και ενέργειες προώθησης και επικοινωνίας πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή παρέμβασης και ανάδειξης νέων δυνατοτήτων ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δημιουργία δράσεων στις γειτονιές για την ανάδειξη της ταυτότητας, των δυνατοτήτων και την προβολή τους, και ως αποδέκτες τουριστών. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΑΤΑ απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλα τα πρόσωπα και φορείς της περιοχής παρέμβασης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να συμμετέχουν στις προσπάθειες και να υποστηρίξουν τους σκοπούς του έργου, με ενέργειες, προτάσεις, χρήσιμες πληροφορίες, κ.λπ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα παρακάτω:

Κα Μάγδα Τσίλη – Συντονίστρια έργου

Τηλ. 210 3312002-3

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Search