Θέλω να ιδρύσω επιχείρηση στην Αθήνα

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων υποστηρίζουμε την προσπάθεια εκκίνησης της νέας σας επιχείρησης και σας παρέχουμε:

Πληροφόρηση και Συμβουλευτική υποστήριξη

Οι έμπειροι σύμβουλοι του Κέντρου μας μπορούν να σας υποστηρίξουν στη διαδικασία ίδρυσης μιας νέας επιχείρησης, παρέχοντάς σας ενημέρωση για θεσμικά, νομικά και φορολογικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται πληροφόρηση για θέματα όπως το πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας, ασφαλιστικά εργασιακά θέματα, κρατικές ενισχύσεις, θέματα ανταγωνισμού και θέματα λειτουργίας των αγορών.  Παράλληλα,  οι σύμβουλοί μας θα σας κατατοπίσουν για τα απαραίτητα βήματα και δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε και θα συνεργαστούν μαζί σας για την δημιουργία του απαραίτητου φακέλου.

Επιπλέον, οι σύμβουλοί του Κέντρου μας μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν στην κατάρτιση του επιχειρηματικού σας πλάνου με οδηγίες σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού, υποδείγματα και εργαλεία για την κατάρτισή του καθώς και  χρήσιμα κλαδικά στοιχεία από την Βάση Δεδομένων του Κέντρου. Τέλος, σας υποστηρίζουν στην παρακολούθηση του επιχειρηματικού σας σχεδίου σε πραγματικό χρόνο.

 

Ενημέρωση και πρόσβαση σε φορείς υποστήριξης νεοϊδρυόμενων επιχειρήσεων στην Αθήνα

Από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται για την υποστήριξη νέων επιχειρήσεων  στο πλαίσιο του «Έργο Αθήνα» .

Πέρα από την απλή ενημέρωση όμως, με τη βοήθεια των συμβούλων του Κέντρου, μπορείτε να βρείτε την πλέον κατάλληλη υπηρεσία ή έργο υποστήριξης νέων επιχειρήσεων που ανταποκρίνεται στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Τέλος, το Κέντρο μπορεί να σας παρέχει άμεση επικοινωνία με τους φορείς στήριξης επιχειρηματικότητας του Έργου Αθήνα ώστε να πραγματοποιήσετε κάποιες συναντήσεις ή / και να συμπληρώσετε αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Στήριξης
Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηνών

Τηλέφωνο: +30 211 10 77 600

Fax: +30 211 10 77 600

Email: info@athensbsc.gr

 

 

 

 

 

 

©2021 EATA. All Rights Reserved.

Search