10ο Newsletter

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα σεμινάρια που διοργανώνει, καθώς και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον προκειμένου να λάβετε συμβουλευτική υποστήριξη.

Σεμινάρια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο με θέμα «Πρακτικά βήματα για την ανάπτυξη εξαγωγών» την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015. Στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων που πραγματοποιούν ή προτίθενται να πραγματοποιήσουν εξαγωγές, περιελάμβανε δύο θεματικές ενότητες (α) Πως μπορώ να ξεκινήσω να εξάγω και (β) Πως μπορώ να διαφοροποιηθώ μέσα στην πληθώρα προσφορών στο εξωτερικό.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων διοργανώνει επίσης σεμινάριο με αντικείμενο τον επιχειρηματικό σχεδιασμό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε υφιστάμενες ή νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και σε υποψήφιους επιχειρηματίες. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας www.athensbsc.gr.

Υποστήριξη Επιχειρήσεων

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων υποστηρίζει υφιστάμενες, νεοϊδρυόμενες και υπό σύσταση επιχειρήσεις του Δήμου ώστε να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους. Η υποστήριξη αφορά στη δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε μια σειρά θεμάτων όπως:

  • Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan) και παρακολούθηση της πορείας υλοποίησής του
  • Ίδρυση επιχειρήσεων και έναρξη υλοποίησης επιχειρηματικής ιδέας
  • Πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης και σε προγράμματα επιδότησης μέσω κρατικών ενισχύσεων
  • Θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησης
  • Απαιτούμενες ενέργειες για την ανάπτυξη εξαγωγών της επιχείρησης
  • Ανάπτυξη συνεργασιών
  • Κατάρτιση και μεταφορά τεχνογνωσίας
  • Συμμετοχή σε εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές

Για να λάβετε υποστήριξη από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1077600 και στο E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι του ΚΣΕ θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για τις δυνατότητες υποστήριξης της επιχείρησής σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας & ακολουθήστε μας στη σελίδα του Δικτύου στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις μελέτες, τις υπηρεσίες και τα σεμινάρια του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Στήριξης
Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηνών

Τηλέφωνο: +30 211 10 77 600

Fax: +30 211 10 77 600

Email: info@athensbsc.gr

 

 

 

 

 

 

Search