Διοργάνωση σεμιναρίου με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό”»

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας οργανώνει σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό”», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα 3:00μμ - 6:00μμ στους χώρους του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, 11854, Αθήνα στον 1ο όροφο (Μετρό Γραμμή 3, στάση Κεραμεικός).

Στόχος της δράσης είναι η προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της παροχής κινήτρων για τη συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  • Τα βασικά χαρακτηριστικά της δράσης
  • Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της δράσης
  • Ποιες δαπάνες μπορούν να ενισχυθούν
  • Η διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης αιτήσεων
  • Ο τρόπος υλοποίησης των επιχειρηματικών σχεδίου και οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στη δράση.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε, προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετάσχετε, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 211-1077600.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Στήριξης
Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηνών

Τηλέφωνο: +30 211 10 77 600

Fax: +30 211 10 77 600

Email: info@athensbsc.gr

 

 

 

 

 

 

Search