Οι υπηρεσίες μας

Σε όποιο στάδιο βρίσκεται η επιχείρησή σας στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης χωρίς κανένα κόστος για την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να καταρτίσετε στρατηγικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας, να αξιοποιήσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και να εμπλουτίσετε την τεχνογνωσία σας. Κάποιες από αυτές είναι:

 • Η ιστοσελίδα μας όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε, με το θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο για τη λειτουργία της επιχείρησής , καθώς και αποτελέσματα εξειδικευμένων μελετών και ερευνών που εκπονούνται από το ΚΣΕ για την επιχειρηματικότητα στην Αθήνα.
   
 • Συμβουλευτική και Υποστήριξη: Έμπειροι σύμβουλοι επιχειρήσεων μπορούν να σας προσφέρουν πληροφόρηση για τα εξής θέματα:

  - Επιχειρηματικό σχεδιασμό
  - Τάσεις και δεδομένα αγοράς
  - Εξεύρεση χρηματοδότησης
  - Οργάνωση και λειτουργία επιχείρησης
  - Διαχείριση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
  - Θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο
  - Ανάπτυξη εξαγωγών
  - Ανάπτυξη νέων συνεργασιών & ανάπτυξη πελατολογίου
  - Ευέλικτη κατάρτιση σε σειρά θεμάτων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης

 

 • Ημερίδες και Σεμινάρια: μπορείτε να συμμετάσχετε σε σεμινάρια κατάρτισης και ημερίδες, ώστε να ενημερωθείτε για μια σειρά θεμάτων που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας. Δείτε περισσότερα εδώ.
   
 • Ενημέρωση και πρόσβαση στο Δίκτυο Φορέων Στήριξης Επιχειρηματικότητας του «Έργο Αθήνα»: ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, οι Σύμβουλοι του Κέντρου μας σας παρέχουν ενημέρωση για τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του «Έργο Αθήνα» και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
English
Classified the content type like this: