Μήνυμα κατάστασης

Submissions for this form are closed.

3o σεμινάριο με θέμα "Δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016"

Πάνω από 70 εκπρόσωποι επιχειρήσεων και φορέων συμμετείχαν στο σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες χρηματοδότησης υφιστάμενων και νεοϊδρυόμενων επιχειρήσεων μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου 4399/2016» που πραγματοποίησε το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων.

Αρχικά το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στους χώρους του Κέντρου Στήριξης, ενώ λόγω του μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής επαναλήφθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Europe Direct, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα 15:00 – 18:00, στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, Παπαδιαμαντοπούλου 7, Αθήνα.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα εξεταστούν τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου αναπτυξιακού νόμου και των καθεστώτων που προκηρύχθηκαν, οι προϋποθέσεις και οι όροι υπαγωγής, τα παρεχόμενα κίνητρα, οι απαιτούμενες ενέργειες για την προετοιμασία της αίτησης, καθώς και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την ένταξη στον νέο αναπτυξιακό.

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο τηλέφωνο 211-1077600.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Ελληνικά
Classified the content type like this: