Επανάληψη σεμιναρίου με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό”»

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσει ξανά το Σεμινάριο με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό”», στο πλαίσιο της οποίας ενισχύονται πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της παροχής κινήτρων για τη συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, από τις 3:00 έως τις 6:00 το απόγευμα στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, 11854, Αθήνα στον 1ο όροφο (Μετρό Γραμμή 3, στάση Κεραμεικός).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  • Τα βασικά χαρακτηριστικά της δράσης
  • Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της δράσης
  • Ποιες δαπάνες μπορούν να ενισχυθούν
  • Η διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης αιτήσεων
  • Ο τρόπος υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου και οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στη δράση.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε, προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετάσχετε, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί, ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 211-1077600.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Ελληνικά
Classified the content type like this: